Gebrookerplein

10:00 – 12:30 De Kneudel
12:30 – 13:00 DJ
13:00 – 15:30 Tonca
15:30 – 16:00 Gerardo & Miranda
16:00 – 17:15 Ohne Gewahr
17:15 – 17:45 DJ
17:45 – 19:00 Ohne Gewahr

Markt

10:30 – 12:30 Free Time
12:30 – 13:00 DJ
13:00 – 16:00 Das Tiroler Team
16:05 – 16:30 Gerardo & Miranda
16:30 – 17:15 Blizzert XL
17:15 – 17:30 DJ
17:30 – 18:15 Blizzert XL
18:15 – 18:45 Marleen Rutten
18:45 – 20:00 Blizzert XL

Podium Markt

Das Tiroler Team

Stop de muziekstijlen Pop, Polka en Oberkrainer in een blender, dan krijg je Das Tirol Team!
Het unieke aan Das Tirol Team zijn de hits die iedereen kan meezingen omgetoverd worden tot Polka Pop. Een gegarandeerde formule dus voor ieder feest!

Partymuziek, polka en wereldhits met een Oostenrijkse Tiroler saus. Een 9 koppige live band waar geen muziekbanden meelopen, maar échte muzikanten op échte instrumenten samen met twee zangeressen met een dijk van een stem!.

Onze sound is herkenbaar van de nummers van Global Kryner en te vergelijken met de vele formaties die u alleen in Oostenrijk of Beieren zult horen. Maar dan met een verrassende twist tussen Oberkrainer, Pop en Volksmusik.
Stimmung!.. humor! en ook nog eens live! Stop je nummers als Super Trouper (ABBA), Like a Virgin (Madonna) en Proud Mary (Tina Turner) in een blender met Oostenrijkse Polka muziek… dan krijg je precies de muziek die Das Tirol Team speelt.. maar dan ook nog eens volledig live!

D7P_5176a

Gerardo en Maria van Pinchitos Caliente

Jaren geleden waren het al bekende gezichten op de braderie in Hoensbroek, waar ze toen nog speelde met de bekende tex mex band “Pinchitos Caliente”. 

Na al die jaren hebben we Gerardo en Maria, leadzangers van de band, weten te strikken voor een optreden tijdens de braderie. Dit keer niet met band maar met een 30 minuten durend tape optreden. Alle bekende nummers komen voorbij, dus het beloofd een waar feest der herkenning te worden.

Blizzert

Dé band welke zorgt voor een nieuwe beleving.
100% interactief, energiek en voorzien van een enorme dosis enthousiasme.

Muzikale hoogstandjes speciaal voor jou gemaakt. Het ‘lot’ ligt in jou handen. App je verzoeknummer, te zingen karaoke lied, huwelijksaanzoek, foto of muziekgenre via de speciale Blizzert App naar het podium en maak een grote kans dat juist jij het winnende ‘Ticket to enjoy’ ontvangt, om zo een onvergetelijke avond te beleven. Visuals, videoclips, entertainment, karaoke, meezingen, drankje doen op het podium met de band; kortom alles komt voorbij deze avond.

Marleen Rutten

Marleen Rutten is met recht een graag geziene artiest op vele evenementen in Limburg en inmiddels ook ver daarbuiten. Marleen leeft letterlijk de tekst van een van haar eigen nummers: ‘Laef diene druim’ (Leef je droom).

Het enthousiasme en de vrolijkheid spat ieder optreden van de getalenteerde zangeres af. Steeds opnieuw weet ze het publiek te raken met haar inmiddels vele Limburgse hits. Niet alleen Limburgse hits overigens, maar ook met haar repertoire van de meest populaire Duitse hits krijgt ze het publiek van menig Oktoberfest los. De populariteit van Marleen Rutten is de laatste jaren snel toegenomen, getuige de vele aandacht op radio, tv, social media en de talloze optredens!

Podium Gebrookerplein

De Kneukel

Ohne Musik ist das Leben ein Fehler

Onder dit motto spelen “De Kneudel” pittige Tiroler, Après-Ski en Alpenambiance,
gekruid met leuke Tex-Mex en een snuifje complexloze humor.

Tonca

Passie TONCA betekent vooral FEEST!
Daarom werd TONCA al snel door het publiek betiteld als “Dé feestband van het Wilde Zuiden!”. Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: er wordt pas gestopt als de hele tent op z’n kop staat. Het leven is een feest en dat is ook precies waar het om draait bij deze feestband. TONCA speelt moeiteloos in op het publiek en geen optreden is hetzelfde. Medleys ontstaan ‘on the spot’ en dat levert vaak verrassende maar meestal niet reproduceerbare muziek op.

Kortom een hillarisch feest der herkenning dat je gezien en gehoord moet hebben!! TONCA werd opgericht in oktober 2003 en bestaat uit vijf muzikanten die al heel wat jaren meedraaien in de meest verschrikkelijke muziekcircuits. Het uitgebreide repertoire is gebaseerd op fouter dan fout aangevuld met alles wat een feest nodig heeft.

Gerardo en Maria van Pinchitos Caliente

Jaren geleden waren het al bekende gezichten op de braderie in Hoensbroek, waar ze toen nog speelde met de bekende tex mex band “Pinchitos Caliente”. 

Na al die jaren hebben we Gerardo en Maria, leadzangers van de band, weten te strikken voor een optreden tijdens de braderie. Dit keer niet met band maar met een 30 minuten durend tape optreden. Alle bekende nummers komen voorbij, dus het beloofd een waar feest der herkenning te worden.

Ohne Gewahr

Zet 4 gelouterde muzikanten met passie voor Tiroler-muziek en meer dan 100 jaar muziekervaring bij elkaar en de chemie doet de rest: “Ohne Gewähr” is geboren, een formatie die elk volksevenement met de juiste stemmingsmuziek weet te overgieten.

Markt

Open instuif circusworkshop

Een circusworkshop waarbij de kinderen naar eigen keuze allerlei circus disciplines kunnen oefenen.

Onder begeleiding van een professionele circusdocent zullen de verschillende circusdisciplines te proberen zijn. Jongleren met ballen of doekjes, diaboloën, acrobatiek, bordje draaien, flower sticks, koordlopen, één-en ander wieligen en nog meer. De workshop wordt gehouden op een pistekleed met een echte artiesteningang en bijpassende circusmuziek. De circusdocent geeft uitleg bij de onderdelen en laat zien hoe je van de diverse materialen gebruik kunt maken

Jongleershow “Gestoord!”

De dwaze aanloop naar de show is de show! Alleen wil de show maar geen show worden. Alles gaat mis. Wie belt er toch steeds? En waar komt die mug toch vandaan? Deze show is interactief! Voor je het weet ben je een onderdeel van de show, tenminste, als het een show is!?! De voorstelling “Gestoord!” Is een leuke interactieve voorstelling die overloopt van de verschillende circusdisciplines zoals jongleren, diabolo, eenwieleren en goochelen.

Postplein - kinderplein (parkeerplaats AH)

Alle attracties zijn voor de kinderen gratis!