Gebrookerplein

10:30 – 12:30 Damfkneudel
12:30 – 13:00 DJ
13:00 – 15:30 Tonca
15:30 – 16:00 Gerardo & Miranda
16:00 – 17:15 Ohne Gewahr
17:15 – 17:45 DJ
17:45 – 19:00 Ohne Gewahr

Markt

10:30 – 12:30 Modesty
12:30 – 13:00 DJ
13:00 – 16:00 Anderkovver
16:00 – 16:30 Gerardo & Miranda
16:30 – 17:15 Blizzert met blazers
17:15 – 17:30 DJ
17:30 – 18:15 Blizzert met blazers
18:15 – 18:45 Marleen Rutten
18:45 – 20:00 Blizzert met blazers

Podium Markt

Modesty is een allround coverband uit Parkstad (L) en speelt live bekende nummers uit 50 jaar popmuziek Pop, Nederlandstalig, country, soul, reggae, rock & roll, disco.

Bandleden:
Rosita Wouters – zang
Gonda Huijer – zang
Reggy Huijer – drums
Peter vd Abeelen – basgitaar
Rob Kessing – sologitaar en zang
Dave Prins – gitaar en zang
John Adriaens – toetsen

Anderkovver

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver.
Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band. Toch heeft deze band het vermogen om ook, wanneer het aanwezige publiek liever luistert of met andere dingen bezig is, de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de zaal plat te krijgen.

Gerardo & Miranda

Blizzert

Blizzert is de sensatie van dit moment een van de meest geboekte coverbands van Nederland. Of het nu gaat om de feesttent in het plaatselijke dorp of de huishoudbeurs in de RAI Amsterdam, overal waar Blizzert komt is het een groot feest.

Speciaal voor de braderie Hoensbroek is de 6 mans formatie, met zanger en zangeres, uitgebreidt met een 3-man sterke blazerssectie. 

Marleen Rutten

Met meer dan 200 optredens per jaar is het bijna zeker dat u Marleen Rutten wel kent of al eens gehoord hebt. Naast haar eigen Limburgs repertoir zingt ze ook enkele bekende Duitse schlager hits, waaronder natuurlijk nummers van Helene Fischer.

Podium Gebrookerplein

Die Damfknodel

Die Damfkneudel staan garant voor de allerbeste Duite schlagers en tirolermuziek. 

Tonca

Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: Er wordt pas gestopt als de hele tent op z’n kop staat. Het leven is een feest en dat is ook precies waar het om draait bij deze feestband. Volgens de Toppers is TONCA net iets te bling bling , volgens ome Willem is het gewoon te kinderachtig en volgens de mannen van Metallica mag het ook wel wat minder heftig. Kortom een hilarisch feest der herkenning dat je gezien en gehoord moet hebben!!

Gerardo & Miranda

Ohne Gewahr

Ohne Gewähr is een feestband die jodeljubeltroebelheiterkeit muziek maken maar deinzen er ook niet voor terug om een “seitensprung” te maken naar the USA!

Marcel Smeets, Theo Kicken en accordionist Raymond de Laruelle maken er met hun ervaringen bij o.a. de Palemiger Spatzen en Mergelander Bubn eine Rieseparty van!

Markt

Open instuif circusworkshop

Een circusworkshop waarbij de kinderen naar eigen keuze allerlei circus disciplines kunnen oefenen.

Onder begeleiding van een professionele circusdocent zullen de verschillende circusdisciplines te proberen zijn. Jongleren met ballen of doekjes, diaboloën, acrobatiek, bordje draaien, flower sticks, koordlopen, één-en ander wieligen en nog meer. De workshop wordt gehouden op een pistekleed met een echte artiesteningang en bijpassende circusmuziek. De circusdocent geeft uitleg bij de onderdelen en laat zien hoe je van de diverse materialen gebruik kunt maken

Jongleershow “Gestoord!”

De dwaze aanloop naar de show is de show! Alleen wil de show maar geen show worden. Alles gaat mis. Wie belt er toch steeds? En waar komt die mug toch vandaan? Deze show is interactief! Voor je het weet ben je een onderdeel van de show, tenminste, als het een show is!?! De voorstelling “Gestoord!” Is een leuke interactieve voorstelling die overloopt van de verschillende circusdisciplines zoals jongleren, diabolo, eenwieleren en goochelen.

Postplein - kinderplein (parkeerplaats AH)

Alle attracties zijn voor de kinderen gratis!